WHO’S THAT #Homelesz?

Hip Hop Artist

Удоволствие е да се работи с талантливи, кипящи от енергия и свежи идеи артисти. Точно такъв е и нашия човек Тома, по-известен в средите като Homelesz. Стана ни интересно от къде идва неговият псевдоним и го попитахме:

 

GOLOKA: Защо точно Homelesz ?

 

Homelesz: “Защото, където и да отида се чувствам като у дома си. В допълнение мога да кажа: С всички се държа братски, затова където и да отида се чувствам градски!

Той е от софийските MC-та, които боравят доста умело с думите. Стартира появите си на сцена в редица рап батъли, повечето от тях спечелени от самия него.

Ето и малка част от бурната freestyle фотосесия, която успяхме да заснемем заедно:

 Homelesz 19
 Homelesz 11
 Homelesz 20
 Homelesz 8
 Homelesz 1
 Homelesz 18
 Homelesz 10
 Homelesz 2
 Homelesz 4
 Homelesz 5
 Homelesz 6
 Homelesz 1

Фотограф: sac.photos & feser_photos

Що се отнася до творчеството му, той никак не е от тихите. Използва умело метафори, преплитайки ги с житейски примери и класическа доза сарказъм. “Бездомния” неведнъж е демонстрирал и активна гражданска позиция в песните си. Запознат добре с тихите кътчета на софийските, квартални улици и градските потайности. Homelesz е енергичен и нахъсан млад човек, който има какво да каже и знае как да ви го поднесе. С нетърпение очакваме новите му проекти.

Наскоро излезе и видео на съвместната му песен с Ицо Хазарта – “Имам човек”. Парчето е и част от aлбума, “Неправилен рап” на вече легендарния предводител на Ъпсурт.

Човека, с който най-често можеш да видиш Homelesz на сцена е братовчед му SplitKid. Той също е един доказал се party maker. Двамата са във фантастичен тандем и умеят да вдигат тълпата във въздуха с остроумни фрази, поведение и импровизации. Потвърждаваме, виждали сме ги да го правят редовно и на GOLOKA FEST 🙂

Homelesz & Splitkid

По време на фотосесията съвсем естествено се роди и идеята ни за съвместен проект. ПЪРВАТА СУПЕР лимитирана СЕРИЯ мърч на Homelesz в колаборация с GOLOKA. Дизайните са дело на Milen1st, създател на Calligraphy Masters и много добър приятел на GOLOKA. Вече почнаха да изчезват бройки, а още не сме ги пуснали…

Времето за поръчки е само 3 дни, от 11 до 14 ноември, да се знае!