GOLOKA NEWS

Здравейте, приятели!

 

Тъй като получаваме много запитвания от Вас, относно това ще има ли GOLOKA FEST, ще има ли нови шапки, ще има ли нови тениски и т.н., решихме да ви споделим накратко какво се случва около нас напоследък:

 

Бяхме планували в края на месец МАРТ откриване на първият GOLOKA магазин в град София и по-конкретно на ул. Г.С. Раковски. Някои от вас дори успяха да ни посетят още докато се извършваха ремонтните дейности. За съжаление този магазин няма да бъде отворен, не и на този етап, но прикачваме снимка на работния 3D модел с визията му. По тази причина зимната ни колекция не беше особено разнообразна. Подготвяхме Ви доста изненади и инвестирахме много труд и желание. Работихме усърдно по голям брой нови артикули, включително много нови модели на шапки и други аксесоари, както и още доста различни събития. Не можем да скрием факта, че голяма част от финансовите ни ресурси се изчерпаха за дейности, които на този етап не могат да видят бял свят. Бяхме Ви подготвили не един, а ДВА грандиозни фестивала!! За съжаление тази година нито един от тях няма да се случи, не и по начина, по който си ги представяхме.

 

Нямаме ни най-малко намерение да се оправдаваме, още по-малко да се отказваме! Знаем, че много наши приятели, познати и непознати са в подобна ситуация, та дори и по-зле, но това няма да ни спре, а точно обратното – МОТИВИРА НИ !!

 

Няма място за сърдене, просто ще се оттласнем от дълбините към висините – ЗАЕДНО.

 

Който има желание и възможност, може да ни подкрепи като посети сайта ни и си избере някой от наличните продукти. Желаем ви едно прекрасно лято и помнете, че за да излезем от това положение е хубаво да се подкрепяме и да си помагаме, кой с каквото и както може.

 

Благодарим ви за въпросите и подкрепата, ОЦЕНЯВАМЕ !!!

 

Ще има нови артикули, ще има и шапки, но ще ни е нужно малко време за да си стъпим на краката.

  • P.S.  Ако някой има интерес към чисто новото обзавеждане за магазина (който няма да отворим), нека ни пише на лично съобщение.

Бъдете будни и здрави ❤️